Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belive in you!

 A perfect match on ME

I can access exactly anything

Belive in your self

And you can be whatever you want

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 308 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-11-20 08:57



Bookmark and Share


  agneta pichler
ja
att tro på sig själv
är halva vägen
till ett rikt liv ;)


2013-11-24

  Teresia Ridell
Fin tanke
2013-11-21

  Carina Bendix
Väldigt fin text! Och en underbar bild! :)
2013-11-20

    bittemi VIP
Ja, iallafall kommer man långt då! Ord att ta till sej
2013-11-20

  Destino
oj de här rader och bilden
ger sådan lyft
man blir så stark
tack
2013-11-20

  Junia VIP
Tack! Behövde den!
2013-11-20

  Rozsi.kovacs

Tack för dom upplyftande orden,
till oss alla här på jorden, Bra Lars
2013-11-20

  Angel of love
Jo man kanske det ;)

Måste säga att bilden var underbar.
2013-11-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det sägs ju själv
är bästa dräng,
bara att ta till
sig Din refräng!
Tack!
2013-11-20

  Eliza-69
bra sant <3
2013-11-20

    ej medlem längre
fint Lars!!
2013-11-20

  louisegirl

Sant o fint!
2013-11-20

  Fem hjärtan VIP
Sant...I allafall nästan..!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin