Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett infall, efter läsning av en text skriven av lodjuret/seglaren, om vatten


Leka Livet, Leka Ord

'

 

 

vattenbryn.

ögonbryn.

solbrynt

brynsten.

 

ögonsten.

solsten.

måsten.

diktsten.

 

stenstod.

kvarstod.

livsmod

 

modstulen

förstulet

höstkulen

 

höströst

hösttröst

tröstnalle

 

nallknallar

lastpallar

framkallar

 

kallskänka

köksfränka

kantänka!

 

frihet från måsten

 

 

 

 

2013-11-20 17:53




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-20 17:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-11-26

  Linda CH VIP
Skön text med knorr!
2013-11-26

    ADI Nehlin
underbar lek med ord
2013-11-24

    ej medlem längre
Jättebra Minkki!
2013-11-24

    Lars Gullberg
lalalalalalala ska läsas HÖÖÖÖGT

Va bra !!

slår med slev på kastrull

Fina fina ord minkki
2013-11-21

  snej
Fint! Bra vännen!
2013-11-21

  snej
Fint! Bra vännen!
2013-11-21

    ej medlem längre
härligt uppfriskande…tack
2013-11-21

    bittemi VIP
Uppiggande, trevligt att läsa din ordlek!
2013-11-20

  walborg
kul
2013-11-20

  Minkki VIP
Heikki, krya på dig! kolla dehär:
www.infoom.se/synonymlexikon?
saol.se

2013-11-20

  Heikki Hellman
Fullträff. Du är en geniknöl. Tyckte att du har skrivit en extrafin ordlek. Jag förstod inte alla ord med finesser då jag inte har här i sjukhus ett lämpligt lexikon.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP