Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SORGSNA MARSCHEN



Över murken stock
mången fot vandrat

Grenar rispat fruset skinn

En evig natt
han som mången andra

Famlat ensam efter handen din

Fastän natten klar och vacker sken
Brydde han sig föga om det

För hon var flickan
han drömde om

Som aldrig blev
till verklighet




Fri vers av Bortklemad
Läst 292 gånger
Publicerad 2013-11-20 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet