Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräks upp en spindel

Ont i huvudet
Tar en Alvedon och lägger mig
Sover hela natten utan störelsemoment
Och vaknar smärtfri

Men det är något som fortfarande är fel
Det gör ont i min mage
På ett sätt som ingen Alvedon kan hjälpa
Det gör ont hela tiden.

Jag sätter mig i skolan och känner något stort krypa upp
Rätt säker på att jag nu kommer kräkas upp en
Stor hårig spindel
Med tjocka ben

Men det gör jag inte
Istället skriker jag
Och skriker lite till
Tills jag inte får någon luft

Jag har ont i hela mig och ångesten gör mig trasig
Jag kan inte ta en Alvedon mot depression
"Mot värk och feber genom hela livet"
Ni bara ljuger.

Ni kan inte hjälpa värken
Som jag bär på varje dag
Den som sliter upp mig inifrån
Och ut

Det gör för ont




Fri vers (Spoken word/Slam) av Penslar
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 22:17



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
rak tanke och
stor känsla
diktarjaget
söker nya bättre vägar
och är på väg som jag
uppfattar raderna
2014-01-25

    ej medlem längre
Alltså åh så många gånger jag velat ta alvedon mot saker som inte kan upphöra med smärtstillande tabletter. Jättebra.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar