Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen planlösning



Mina funderingar är väl något udda


Långsökta tankar ringlar


för att ibland aldrig finna sin ro




Men det gör mig inget


Det är just de svindlande tankarna


som är så kittlande,


så närande för mitt sinne.




Om det roar eller oroar någon annan



,,, kan ju knappast vara mitt bekymmer




Fri vers av chrissie
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-20 22:18



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
skojig och frimodiga rader
som ger luft och inspiration
till glada tankar
2014-01-25

  Federico Romano
Instämmer men var är dina tankar?
För kompletering vill säga, ciao..
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie