Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren även sen...

Om din älskling
kommer fram
till dig herre
eller madame
håller om dig ett tag
säg inte, att det stör din dag!

För man vet ju inte hur länge
hjulen rullar på
hur länge det är så
att man är vi, två...

Gör en paus ta dig tid
för sen en annan tid
när livet som var
inte längre är
har du det godaste
minne kvar som
dig sen evigt bär!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-21 14:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-11-25

  ULJO
Lysande tänkt
2013-11-21

    ej medlem längre
Så rätt, så rätt!
2013-11-21

  limerick
Nej, försitt aldrig chans att kramas
carpe diem var dag som dig ges!

2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt