Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa medicin!

Inbillningssjuk skotte repar sig fort
folk undrar vad den nya doktorn då gjort
som honom frisk fått
på receptet det stått:
"Utan åkomma stiger räkningen stort"




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-22 04:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just det!
2013-11-25

  ULJO
Du glädjespridare
2013-11-22

  Bjarne Nordbö
(men visst måste en limerick innehålla ett ortsnamn som sista ord i första rad för att få heta Limrick)
2013-11-22

  Bjarne Nordbö
Morgonens första skratt : )
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt