Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tal om svåra tider

När uppförsbacken blir till en loop.
Går det snabbare till slutet för allihop.
Gör oss en tjänst och gräv din egen grop.
Som att drängen skulle betala för sin spade speglar hur vi har det.
Måtte skiten rasa, glas krasa när allt blir till en brasa.




Fri vers av små tankar
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-22 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar