Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från dag till dag

Det sprudlar i mig,
när åskan dånar på,
När bron blir svartare,
Och svartare,
För var dag som,
går.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-22 22:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar känslan, Går med versal skriker
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill