Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupen

Djupen. Hur långt är det ner?
Hur långt till något mer?
Hålen som alltid finns där.
Och bitarna av hålen.

Avsaknaden av viss röst och fler effekter.
Det avlägsna som blir större närmre.
Volymen och känslan av mer. Åt alla håll.
Expansion utan ton.

De gick förbi varandra innan de fanns.
De frös lite ihop innan de försvann in i varandra.
Ljudet blev högre.
De kunde inte längre höra varandras viskningar.
Även skriken försvann.
Det fanns en tystnad i det höga.
Den kunde de höra båda två.
Där kunde de mötas.

Vi smälter ihop i pixelgrafik.
Lite av mig och lite av dig.
Vi bygger upp en ny bild.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-16 23:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
IT - inlagring, eskorterar mig in i ett långtidsminne...
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj