Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlöshet


Likt en herrelös hund
utsvulten på ömhet
slog han sig till ro
i det hem som öppnat
sin dörr på glänt
sedan bara fanns han där
ovillig att vandra vidare ut i kylan
ivrig att göra allt
för den hand som givit honom
en smekning över hans blottade själ




Fri vers av Nic
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-03-13 11:50



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mycket bra fångat,
det går att läsa in både värme och lite besvär i orden.
men mest en mycket igenkänande liknelse,
för mig blir det kattungen som låg under busken
liten och matt och fick mat...
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic