Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa, ja delvis


Ha med sig barnatro

Har du kvar din fantasi
ifrån barnets tänkeri
kommer du ihåg från förr du alltid sa:
Sol som har glasöga på
av spegeln ej bländas då
hon kan se rakt in, känner sig nöjd, så bra!

Fantasi, sådant tänk
till skrivandet det är ett gyllne stänk
fantasi, sådant blänk
från himmelen det är en gyllne skänk.

I skolan lär du dig då
hur barn blir till bara så
och fröken försöker reda ut allt nu
och förklarar, förklarar
och då du henne svarar:
-Men fröken vi vet, det är KÄRLEKEN ju!








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-24 16:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA fint!
2013-11-25

  ULJO
Fin text
2013-11-24

  lodjuret/seglare VIP
a la Bo Setterlind? Han var 'bra på
att föra pennan'. Och det är du å.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt