Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske för brått sagt

Det sägs att brott lönar sig int...
Sådana metoder sägs slå slint...
Men en direktör
han då direkt framför:
Då måste väl LKAB gått på en fint...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-23 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA helt klart!
2013-11-25

  lodjuret/seglare VIP
Har man ingen fallskärm får man väl nöja sig med högtflygande planer?
2013-11-24

  ULJO
Tack för dagens skratt
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt