Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om sorg och lycka..kanske?! =S


Sorgen

Lämna mig ifred!
Jag vill inte att du ser mina tårar,
Jag vill inte gråta inför dig.
Du ska inte få se sorgen,
Den bryter ner mig.

Kan jag någonsin bli lycklig igen??

Jo, det finns en sak som gör mig glad!

En pojke som existerar.
Han bygger upp mitt hjärta,
Torkar bort mina tårar.
Gör det du kan.
Låt mig leva.
Kyss mig!

24/1-06




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-03-13 13:11



Bookmark and Share


    Xena
Olycklig kärlek... den berör
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess