Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd min vän.

Var inte rädd min vän. Det är bara jag.
Jag som sökte dej, i min ensamhet.

Några gånger har du skrattat mej i ansiktet.
Några gånger har jag förskjutit dej.
Några gånger har jag blundat för vad du har att erbjuda.

Du har frestat, lockat och varit inbjudande på alla vis.
Ibland har vi vänt varandra ryggen, på gott och ont.
Jag har våndats och jag har glatt mej av ditt sällskap.

Du… du är Kärleken.




Övriga genrer av LarsIngvar
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-24 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LarsIngvar