Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden i väntans tider.



Skymtar sommarhimmel genom kala grenar

Vattenångor bildar bomullsstråk,

håller tillbaka gråten.


Jorden väntar

på den vita klädnaden.







Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-24 09:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte bara jorden väntar...det vita kommer att lysa upp mörkret för oss...
2013-11-29

  anits VIP
Så fint om det som väntar.
2013-11-27

  Fem hjärtan VIP
Ja snart är den bistra vintern här..Fint skrivet!
2013-11-25

  Lars Hedlin
Du skriver med stor känsla!
2013-11-25

  Heikki Hellman
Vackert, allegoriskt diktat om årstidsskiftet, skog och mark väntar ännu sitt vita täcke.
2013-11-24

  Palett
Ja, snart är den här vintern ! Bra text i koncentrat !
2013-11-24

    ej medlem längre
fint om kommande tider...
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP