Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frigörande orgasm

att leva för länge utan
utan att få andas ut
att leva för ingenting
utan någon mening

eller

att leva för all tid
att få andas hur du vill
att leva för en mening
att känna allting

jag vill leva
jag vill andas
jag vill känna
jag vill se
jag vill förlora
jag vill få
få en frigörande orgasm
utan slut.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-24 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp