Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en paus från verkligheten


vi håller hand
i drömmen
fast jag är vaken


du kysser mig
och jag vet att du bara
är en paus från verkligheten
men en härlig sådan


vi håller hand
om så bara
för en stund




Fri vers av b.c.
Läst 478 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-25 07:52



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
du bara
är en paus

___________+++++
2013-12-01

  Armo
En vacker flykt, och fint skriven.
2013-11-27

  Maria Sundelin VIP
Jag hoppas din dröm blir verklighet
2013-11-27

  Anders Granström
Likt en vacker dagdröm... Mysig!
2013-11-27

  Jesper Bengtsson
En underbart formulerad flykt/ paus från verkligheten.
2013-11-26

  Katinka VIP
Fint, en och annan kan nog känna igen sig i din dikt. Jag tycker att det är fint att du skriver med så få ord i den här dikten. Det passar känslan.
2013-11-25

  PPQ
så mäktig gillar "är en paus från verkligheten men en härlig sådan" briljant det säger så mycket
2013-11-25

    häxängel
Fint!
Känner igen och längtar...
2013-11-25

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2013-11-25

  Tess74
Fint och vemodigt
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.