Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänligen.

Dina pubertala önskningar om hur ditt j...a skitliv borde bli, du är en svart katt som korsar vägen utan tvi tvi!

Du för med dig olycka likt en handelsresande med döden i följe, du är ingen människa bara ett tomt hölje!

Ett handslag med dig leder till tvätt med kaustiksoda och klorerad stålull, du är heltom inte ens i närheten av halvfull!

Betackar mig dina råd och din närhet, behöver det på samma sätt som jag behöver ett extra rektum önskar ingen plats i ditt finrum!

Vänligen kliv bara åt sidan, öppna dina sinnen och låt mig vara, jag är och förblir min egen, inte din j...a handelsvara!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-25 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard