Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gick vilse i min digitala musiksamling, och då jag hitta tillbaka då hamna jag i dessa rader... Itunes yes...


ett varv till

Du bad mig om bilder som jag grävde fram ur min telefon och sen höll vi tyst
Ochjag känner smaken av hene på de läppar som jag just kysst
Och vi rörde oss mellan drömmarna då du ville lägga världen för dina fötter
Och bilderna på mig från senaste festen fick mig att minnas mina rötter

Cirklarna blir allt större så vi tar ett varv till
Vi lever bara en gång, jag lever så jag kan inte förmå mig att hålla mig still
Och det finns inget sätt att beskriva det, det finns inget ord som passar
Och jag härskar från skrivbordet samtidigt som jag blir älskad av mjuka tassar

Vi mellanlandade, och någon sa något om att det var en månad kvar till jul
Vi gick igenom allmanackan och det var långt kvar, till dess hinner vi med mycket kul
Jag hängde tvätten i vardagsrummet med en längtan efter musiken för en gångs skull
Vi pendlade mellan drömmrna och upplevelserna utan att betala tull

Cirklarna blir större och större, vi tar ett varv till
Du är välkommen att falla in i vårt mönster, du får rubba våra cirklar om du vill
Vi bjuder in om du vill ta lite av din dyrbara tid och leka lite med oss
Vardagens norm är grå men en värld i färg väntar dig om du vill ta dig loss

Jag stängde in mig med planerna och du gick igenom resultatlistorna en gång till
Vi sneglade på önskelistan och förskte applicera dem på nästa listtopp, det är dit vi vill
Vi bygger upplevelser med drömmar och du pratar om att lägga världen under dig
Allt jag vet är att vi behöver festa mer, fortsätter bara festen funkar det mesta för mig

Cirklarna blir större om man tar ut svängarna, ska vi ta ett varv till
Vi rör oss i cirklar som växer sig större och större, du kan välja samma cirklar om du vill
Cirklarna blir större ju fler vi blir, om du väljer det ka vi alla rubba varandras cirklar nu
Om du går i samma cirklar som oss sprider det sig som ringar på vattnet, det vet du

En dag i vardagen och jag håller på att falla sönder av att bara gå, det finns ju mer
Jag ringer dig och berättar om en ny grej som vi kunde testa för att se vad det ger
Jag lever för att jag andas det, vi mitt uppe i det utan några planer på ett slut
Vi har känt oss för och vi drömmer vidare om att ta steget fullt ut




Fri vers av PPQ
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-25 21:00



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vilken härlig text om att få bli med, att finnas med i en planering, ett slags livsprojekt. Vem önskar inte det? En text att drömma vidare till. Tack för den.
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ