Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapen som rann ut i sanden....

Hårt håller hon i det som var
Så svårt att släppa taget
Att inse att det inte bara är hon som har förändrats genom det som skett
Då livet vände och tog sig en annan riktning

Även du måste få gå längs den kalla tomma gatan
Även du måste få misslyckas och känna förtvivlan
Även du måste få välja vilken av de båda vägarna du till slut vill ta

Ty livet kan vara helvetet vi bara trodde fanns i böcker

Men det smärtar mig att du valde vägen utan oss
Utan den vänskap jag har värnat om så länge

Jag kan bara hoppas att du till slut finner vägen där gatlamporna lyser upp lite
Att du finner stöttning
Förståelse
Och Kärlek

Samma kärlek som jag alltid kommer att ha för dig
Glöm inte att jag älskar dig




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-25 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery