Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vakna med dig vid min sida.

 

Jag älskar när jag känner dina andetag mot min nakna hud. Tätt intill mig vill jag ha dig, vill känna hur vår nakna hud bränner mot varandra.

Vill känna hur dina kyssar väcker min lust. Vill upptäcka passion och djupet i våra möten.

Jag vill höra ditt hjärta slå i takt med mitt,i takt med vår kärlek.

Jag vill vakna varje morgonen med dig, nu idag och för alltid.




Fri vers av Angel of love
Läst 509 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-26 08:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar önskan...
2013-11-29

    ej medlem längre
;) Fint Angel
2013-11-28

    ej medlem längre
underbart..
2013-11-27

  Solitaire VIP
Bild och text
I perfekt samklang
Är det eget foto?
2013-11-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
tja , det skulle väl inte va så dumt,men när kommer du ?
2013-11-26

  ULJO
Vacker poesi
2013-11-26

    Bertil Månskär
Så underbart fint!
2013-11-26

    Dan Myrbeck
Erotiskt finstämd!
2013-11-26

    ej medlem längre
Lycklig må han vara. Och vårda dig ömt
2013-11-26

  Lars Hedlin
Varmt ömt underbart ;)
Kärlek och Vacker Passion! ;)

2013-11-26

  Tess74
Fin önskan
2013-11-26

    ej medlem längre
vackert, poetiskt..
2013-11-26

  Maria Sundelin VIP
Vackert.
Kramar
2013-11-26

  Fem hjärtan VIP
Vilken vacker och kärleksfylld önskan..!
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love