Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär sig gör man aldrig!

I tanken är man ung
i tanken är man kung
man hinner med så mycket
men nästa dag får man
ofta göra om hela stycket
för att man höll på det egna tycket
och alltså föll för det egna trycket!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-26 10:29



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2013-11-27

  Lars Hedlin
JA just så..........
2013-11-26

  lodjuret/seglare VIP
Hade tänkt komma med blommor till denna text, men så kom jag av mig och det blev bara maskrosor.
2013-11-26

    ej medlem längre
Finurliga rim
med ett innehåll som
går att känna igen sej i
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt