Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel matematik






När kärleken





försvunnit




är jag




död




Fri vers av chrissie
Läst 481 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-26 16:08



Bookmark and Share


  Federico Romano
Man bör tro på den, annars är man död, för den försvinner av och till, fick nya tankar av läsa om den..
2016-03-17

  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2013-11-27

  Federico Romano
Då gäller det att utesluta minustecknet..
Kärlek är ett liv utan dividering & gånger
men med ett plustecken så får man fram roten till livet
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie