Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrade ordningen på de två sista orden. Det verkade bra när jag gjorde ändringen, men nu är jag osäker.


Tjärnen

tjärnaberg bergatjärn
kom suktande vatten
där nere på botten
ligger det lilla pyret

vattenytan rusar
genom mitt blod
urvattnat - genomlyst
berett - taget på sängen

tjärnaberg bergatjärn
mist ditt näckrosblomster
det lilla pyret
genomdränkt - urfödd




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-26 18:06



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Fin, talande Gestaltning!!!
2018-10-12

  Lena Själsöga Keijser
var ej osäker
ditt hjärta skriver

bilden
är
ur

urvidas
händer
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP