Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa: kom till mig


Du sa: kom till mig jag vill bära dig
jag vill alltid vara där
när du sjunger, skrattar, dansar
när du inte orkar med

Du sa: kom till mig jag vill leda dig
jag vill visa dig den väg
som leder fram
som leder fram
till kärleken


Du sa: kom till mig jag vill ge dig frid
jag vill möta dig just nu
när du stressar, hastar, skyndar
när du stillar dig i bön

Du sa: kom till mig så får du liv
du får liv i överflöd
bara du tror
bara du tror
tror på mig


Du sa: kom till mig jag vill ge dig tröst
jag vill torka bort din tår
när du skriker, snyftar, klagar
när du inte ens vill be

Du sa: kom till mig, var inte rädd
jag älskar dig, älskar dig
mer än du tror
mer än du tror
jag älskar dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av aPorcupine
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-26 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine