Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag ser en oas
där växer en röd ros
Luktar mig till en dos
hamnar i kärlekens rus

Ser en vacker dam
en underbar madame
Långt vackert mörkt hår
fäller en tår

Jag älskar dig
kom till mig
Jag sviker aldrig dig
svik inte mig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 689 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-27 01:30



Bookmark and Share


  Connie
Fantastiskt bra skrivet! Grattis till placeringen så här i efterskott!
2014-01-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-12-01

    ej medlem längre
Fint skrivet Kjell-Åke:)
2013-12-01

  Rozsi.kovacs

Vad lustfyllt o härligt
2013-12-01

  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-11-27

  Magica VIP
Fint! :)
2013-11-27

    ej medlem längre
Vackert diktat.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP