Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas går ju an...

När du såras, jag tåras
men jag hoppas att allt inte försvåras
så att du ännu mera fåras!
Men när det igen våras
då tror jag att bättre tider kan spåras
och att vi av dem sen då båda två
kan låta oss gemensamt väl bedåras!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 04:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt