Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rätt namn i hamn!

På julkvällen hamnar
tre engelsmän i himlen
Sankte Per säger då måste
de visa upp någon sak som hör
julen till för att få de bästa platserna.

Den första får fram ur fickan en lampa
och han säger glatt: -Candles!

Den andra hittar efter mycket letande
en liten nyckelknippa sträcker fram den
och klingar med nycklarna och säger: -Bells!

-Välkomna, säger Sankte Per och de skickas in.

Den tredje hittar först inget alls i sina fickor
men får upp en näsduk, Sankte Per skakar
avvisande på huvudet och pekar mot dörren.
Men mannen letar förtvivlat efter något att
hålla fram, han hittar till slut något mjukt
ett par damtrosor viftar glatt med dessa
och Sankte Per säger: -What?
Mannen säger blott: -They are Carol´s!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 14:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) *ler*
2013-11-28

  ULJO
Tack för dagens skratt
2013-11-27

    ej medlem längre
Hehe!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt