Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-11-27 Och ja - den här är för dig. Speciellt för dig.


En magiker avslöjar aldrig sin hemlighet

 

 

 

Din nakna rodnad är mitt mästerverk

Jag har dig lindad runt mitt lillfinger

 

 

Viftar för att jag vet,

Att du gillar att förföras

Av mina ords trollspö

Som gör dig feber-het

 

 

 

Du försöker titta närmare

Jag ser dig längre bort

Än andra kan se

 

 

 

Jag klyver dina atomer

Jag växlar dina spakar

Och jag drar mitt kort

Ur hatten

 

 

Där kaninen

Du vill klappa

Och vifta på svansen

Finns att mata med morot och maskrosblad

Hela natten

 

 

Ta gärna din tid att utforska mina hemligheter

Och jag ska räkna ut alla dina otåliga sidor

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sant!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP