Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-11-27


Min tunga ska förgöra dig

 

 

Min tunga ska förgöra dig

Jag ska viska det

Jag ska säga det

Lyda varje längtan

 

Jag ska göra det tills du faller

Knäsvag

Jag ska göra det

Tills du ber mig om nåd

Och kvider

Tyst, säg inget mer

 

 

Gör det bara fort!

 

 

KYSS MIG

 

Här och nu!

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-28 14:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hot Hot Hot!
2013-11-29

    ej medlem längre
Härligt eggande!!!!
2013-11-28

  Tess74
Wow...den känns
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP