Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-11-27


Bokmärka dig

 

Kan jag få bokmärka hela dig?

För du har sidor

Med innehåll

Jag vill kunna återkomma

 

Och läsa

 

Till punkt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-27 22:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra det....
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP