Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken bra plats han valde!

Trädgårdseleven kom med på Aktuellt
för hans fågelskrämma vann allt nationellt
hur kunde det komma sig
frågade en vän så nyfiket mig
hans fågelskrämma var outstanding på sitt fält




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 19:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) he he
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt