Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid inneklädd då svart och...

Dietisten sa till sin vän, du blir vad du äter, tar in
jag hoppas aldrig du mina ord förgäter vännen min!
Vännen spratt då till
hon spy vill, hon fly vill
för lunchkycklingen hon trodde hon åt var en pingvin...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-27 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt