Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laglöst land

Laglöst land
Det var där jag växte upp
Med känslan av ingen känsla
och bara mörker
Hierarkier och förbannelse
Jag föddes och dog i samma ögonblick
Du dödade mig
Jag dödade mig
Jag log när jag grät
Jag grät när jag log

Du stoppade en strumpa i min mun en gång
För att jag skulle hålla tyst
Jag behövde inte tystas
Jag var redan död




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 22:33



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Vill ge den lilla flickan en kram och låta henne få finnas. Du berör med varje ord ? kusin vitamin
2014-05-07

  queenia
vill helst inte applådera. Men måste visa att jag uppskattar, din sorg, din vrede - i det skrivna ordet.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP