Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevingande läkning


Ikväll närmar sig nöden själen

Ni hör dess stilla knack. Den är
ett märkbart ting en aldrig slocknad
låga. Dess form i stressad kropp
Kärleken är nära.

Den vågar till knä,
Tio fingrar flätade, dess
yttre sken.


Se min form inför den store.


blödande önskar den sig dig likt
inget annat hittills.


Nöden nedtvingas ikväll
lider så att kroppen krampar
bröstets kväljningar dess spasmer

allt för dig min kära eller käre







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-27 23:21



Bookmark and Share


  queenia
starkt. sakralt. tack.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP