Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är 10 feminister i en massgrav?

Vad är 10 feminister i en massgrav?
En bra början

Jo men detta är ju okej och så
För du har yttrandefrihet
Det är ju inte så kränkande om du bara tar det som ett skämt

Men låt mig byta ut ett ord eller två

Vad är 10 negrer i en massgrav?
En bra början

Vad är 10 judar i en massgrav?
En bra början

Fortfarande humor?
Pratar vi fortfarande om yttrandefrihet?
Det är ju inte så kränkande om man bara tar det som ett skämt




Övriga genrer (Satir) av Penslar
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 23:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
10 män låter bättre, ingen direkt förlust:)
2016-08-07

  Robin V
Åh, uppfriskande med lite intersektionalitet!

Träffsäkert och vasst. Bra!
2013-11-27

    skamfilad
EXAKT! You go girl, jag hejar på dig!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar