Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte...

En engelsk grabb för första gången i kyrkan var
och prästen sa, av "dust" du kom, "dust" blir du när du far!
men väl hemma, han gick tillbaka
sa till präst, hos oss finns nå´t att bevaka
under sängen är "dust, are they coming, going or" kvar...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-28 13:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det är den stora frågan!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt