Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Mercy Pissed

Have miss mercy pissed
Drowned on coffee table
Caressing dust
Have miss mercy pissed

I never mend out of my head
No, I never mend out of my head

Have miss mercy pissed
Satin silk crochet
Resting on fat
Caressing skin
Have miss mercy pissed

I never mend out of my head
No I never mend out of my head

There’s a skeleton inside her body
A moon beside each ear
Her eyes ever so clear
Her fringe just a stoned bird
Flew away to watch the sunset

But I never mend out of my head
I’d have miss mercy pissed




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av sistergrace
Läst 322 gånger
Publicerad 2013-11-28 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistergrace