Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetträff Cafe String 2006

 

En tavla som aldrig blev färdig

färdig i sin ofärdighet

någon som känner sig igen

en trevlig kväll

full med ord och text

 

På bild:

Birgitta Stielfer

Ulf Popeno

Jag Cris

Jacon Siwek

Fredrik Persson

 

och Daniel 78 (Lyrstedt) som skrivit upp sig för en textuppläsning

och det var många, många fler där som umgicks och läste och spelade

 

en alldeles undebar kväll då Cris inte vågade sig upp för att läsa

men lyssnade gärna




Övriga genrer av Cris
Läst 364 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-28 20:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
synd att jag inte var medlem då. Fin grafik / målning
2013-12-19

  Rosmarin
Fint!
2013-11-28

  Daniel_78 VIP
En väldigt speciell kväll. Mycket glädje, nervositet och känslor, känslor i luften.
Jag tycker om mycket om sättet du återger den. Ramar in den och sätter upp den här hemma näst inpå :) (Har också ett flertal fotografier liggande från samma tillfälle).
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris