Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna lilla text kanske påminner mig om vad det handlar om, huset... jag påminns varje dag via mail, de flesta vänliga andra betydligt mindre vänliga, huset, en plats där alla får finnas även de som gillar lite annorlunda saker


Spelare vid samma bord

Plötsligt satt du bara där, du skulle spela skjortan av mig
Varför, vi skulle kunna riva huset om jag kunde samarbeta med dig
Man du var tvungen att göra på ditt egna jävla sätt
Hur skulle jag kunna nå dig, röra vid dig, dumt av mig du har så klart rätt

Vi är spelare vid samma bord och vi hatar att förlora båda två
Så makta, använd dina marker så använder jag mina får vi se hur det kommer att gå
Det är upp till dig, jag är redo, jag ger allt jag har
Och sen låter vi lyckohjulet snurra, låter ödet ge oss svar

Så mycket kvinna, så mycket kvinna för mig och ändå så jävla kört
Ärligt talat tror du på det där, det var bland det värsta jag hört
Så mycket kvinna och det finns fan inte en chans, det är trist
Men okej då kör vi, först ram vinner gudarna vet vad, jag hatar att komma sist

Vi är spelare vid samma bord, när vi skulle kunna vara tillsammans på alla andra sätt
Dumt av mig att ens tänka tanken, finaste du har naturligtvis rätt
Fröken du får allt visa mig vad du har först innan jag visar dig min hand
Du vet att de säger att kärleken är ett laglöst land

Har du verkligen råd att spela ett så högt spel när du får betala med tid
Jag kan se passionen i dina ögon, lika vild i det nakna som revolvermän i strid
Och jag har inga problem med att möta dig även om jag önskar att ja slapp
Jag har beväpnat mig med min tunga, och jag fruktar varken dig eller din ridpiskas rapp

Vi är spelare vid samma bord, vad spelar vi om? Vinnaren tar allt
Du är så mycket kvinna, så mycket eld, ja väntar ut dig, jag tar det kallt
Ett kort i taget, giv efter giv tills en av oss inte har något kvar att förlora kvinna
Det här är ett högt spel, och jag har kommit hit från helvetet för att vinna

Finaste jag vill inte ha det så här, jag vil ha det så som det borde vara, vil ha dig
Jag önskade att vi bara kunde strunta i det här, vill att du ska somna och vakna med mig
Jag försöker framställa mig som tjusig i mitt användande av ord, var jag tydlig nog?
Kvinna, du är så mycket kvinna, jag vill ha dig, du vill det såg jag i dina ögon när du log




Fri vers av PPQ
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-28 20:34



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Intressant det här med livets spel och en del spelar om så mycket att de till slut förlorar allt, då det snart sprider sig bland kvinnorna vad han sagt. Saker är som sagt inte alltid som de borde vara, inte så ärliga som man skulle vilja. Svaga män ska bara spela med kvinnor som är svagare än dem, annars förlorar de alltid.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ