Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallons sötma




Suddiga minnen


halvläkta sår



Slets upp


blödande


värkande



börjar jag om igen




Dumt var att gräva


leta


minnas




Glömska


som sockervadd


sött och gott







Sömn




Fri vers av chrissie
Läst 314 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-11-28 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin.
2013-12-05

  Maria Sundelin VIP
Gillar liknelserna
2013-12-05

  Lars Hedlin
Jätte bra förmedlat!
2013-11-29

  Elber3th VIP
fin
2013-11-28

  queenia
Söm är som vadd, att vila i. Bra sömn.
Fint skrivet.
2013-11-28

  Katinka VIP
Jättefin
2013-11-28

  Federico Romano
Aldrig dumt att gräva..
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie