Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt som dör inuti syns inte


Kommer fram till dig när allt ändå gått ut


Fotografiskt sinne
det där jag inte får tänka..
men jag förstår
vad det är du vill..
så jag gör det ändå.
Med dig.
Trådlöst.
Röda som orakel.

Läppar som aldrig glömt
trots allt.
Vet att du fortfarande
vill..
att du inte kan
..
ändra reglerna i huset.
Och de sjuka som stänger dina
öppna dörrar.

fyller egna behov
med aspirin och lyriska tabletter.

Din poesi är min vitruvian-ritning
tecknad i linjen på din kind
med en trådlös bekräftelse
som allt som syns där men inte finns.




Övriga genrer (Översättning) av Aftonvännen
Läst 442 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-29 00:43



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
att du inte kan
..
ändra reglerna i huset.


____________!!!!!!!!!!!_________
2013-11-30

  Nanna X
människan är alltings mått
trådlöst är fint
2013-11-29

    ej medlem längre
Fin...
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen