Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran.

Ett rop av desperation,
besvaras med en ekande tystnad.
kan en tro bli till en fråga?
kan frågan bli till tro?

ett svar vars slutliga innebörd är
likgiltigheten. Vacumet sluter sig,
formar sig likt röken från den eld
som en gång brann. en gång värmande
nu återfinns bara illaluktande kläder
och själslig kyla.
morgonen gryr, med sig bär den solen.




Övriga genrer av vestis
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-29 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vestis