Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Mitt blod rusar,
det tar dig med sig,
plötsligt omfamnas jag
av en morgonsols smekning
en kyss, livslust.
Din närvaro väcker associationer.

nybakt bröd där smöret rinner.
min barndom gör sig påmind
tryggheten infinner sig,
det känns som jag är liten.

min far drar mig på en pulka i mörkret
på fjället, vinden, snön sliter i mig
han lyser upp vår väg, finns där
även fast han aldrig är nära.

Nostalgi övergår till handling
Jag närmar mig din sensuella kropp
hör dina tunga andetag, de skänker liv




Övriga genrer av vestis
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-29 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vestis