Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man ej ses, så´nt svar ges

Hur märker ni politiker Bill
att folk er hela kår bara rata vill?
Det märks ej alls då
med rätta bara så
det beror på vi är långt ifrån aldrig intill!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-30 09:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja just det!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt