Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa...

Det bästa en människa kan vara är till nytta, det bästa du kan göra är att flytta! Flytta dig ur mitt smutsiga synfält, kliva ur mitt fiktiva syretält!

Din närvaro är kvävande, äcklande, fördummande! Du säger att du strax skall gå, jag ler och fortsätter mitt maniska fingertrummande!

Det bästa en människa kan vara är till nytta! Lär dig, lyssna, bli bättre se det från mitt perspektiv som rollerna vore ombytta!

Din ignorans är förstummande...




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 355 gånger
Publicerad 2013-11-30 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard