Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hit the road, Jack


Du förtjänar inte mig

Det krafsar på min dörr

När natten faller på

Jag har varit med om det förr

Jag borde be dig gå

Du tigger och åbäkar dig

Du förtjänar inte mig

Men jag släpper in dig ändå

 

Du rör dig så självklart här

Som i ditt eget hem

Ibland låtsas du vara kär

Tills jag vågar fråga i vem

Du har verkligen en sorts nerv

Tänk att ha mig som reserv

När du inte går hem hos dem

 

Du gör det igen och igen

Fast det aldrig ska bli vi två

Du är ingen särskilt bra vän

Du vet jag vill ha dig ändå

Tills jag brister ut i ett 'NEJ!'

Du förtjänar inte mig

Du får faktiskt lov att gå




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-11-30 21:56



Bookmark and Share


  Järnkatten
Ujuj, vampyrer ska man inte släppa över tröskeln, det vet jag så väl, bra text..
2013-12-05

    tantprinsessa
fint skrivit.känner igen känslan kusligt väll,
kanske samma män eller finns det fler av dem?


2013-12-04

  Maria Sundelin VIP
Det är ingen rolig sits att hamna i

2013-12-03

    tramp
måla backspeglarna mattsvarta och slå på hel lyset framåt *tycker*
2013-12-01

  lisa"puzzle"svensson
ibland är man själv sin egen fiende - man vet men ändå! - så skönt att se att du vet och - hej då! :-)
2013-12-01

    ej medlem längre
släpp inte in en hankatt i Mars-
den brukar pissa inne
så vida inte honan löper
2013-12-01

  Ordregnspoeten
Det finns läkare och de är nödvändiga, men så finns det lekare som inte behövs för de har inte med kärlek att göra, kanske är det bara en lek för dem, ett äventyr som vilket annat och reserv, om jag tänker efter är jag inte ens en reserv som kommer i första hand, för det kan lika gärna vara min väninna. Bra skrivet det här.
2013-11-30

  Mike
bara att kasta bort! gamla skuggor och minnen. Du förtjänar bättre.
2013-11-30

    Solai
Släpp inte in det förflutna när det knackar på din dörr. Det har inget nytt att säga.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP