Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ordlek, et utslag för min humor


Jag vill komma över dig

Kan inte låta bli att tänka, se bilderna framför mig
Du vet att det är så, det har jag dragit ur dig
Och vad ska vi göra åt det
Inte ännu en gång, det vore så fel att det vore rätt

Jag vill komma över dig
Kommer du över mig
Det vore så skönt och befriande eller hur
Det vore som att riva en mur

Kvinna vad är det för jävla trams, vad är det för jävla spel
Jag kan nog spela min roll, jag kan nog stå för min del
Pröva mig kvinna, jag ska leverera så som jag sagt
I går är flera liv sen, i dag är allt annorlunda, ska vi sluta en pakt

Jag vill komma över dig
Kommer du att komma över mig
Jag har inte kommit över dig ännu, men det kan ske
Då skulle jag vilja se dig i ögonen, jag undrar om du skulle le

Så vad fan trodde du, trodde du jag skulle falla och ligga still
Om du stannade upp skulle du fatta mig, fatta att jag ser till att det blir som jag vill
Och det var mycket mer än så, ännu är inte jag klar med det som skulle kunna vara ”vi”
Så är det egentligen omöjligt att ta allt och ändå uppleva att man är fri

Jag vill komma över dig
Kommer du över mig
Om jag kunde komma över dig skulle mina nätter bli rofyllda och sköna
Om jag kunde komma över din härliga kropp, ditt leende och dina ögon så skimrande gröna

Om det vore möjligt skulle vi kunna ta tag i varandra och hålla fast tills det händer
Jag undrar om mina tankar fortfarande kittlar dig där, kan mina ord se till at du tänder
Det är det primitiva, det perversa, och jag vet att vi båda har det, men du överväger andra sätt
För du är övertygad, modig och dumdristig och envis att det finns andra som är mer ”rätt”




Fri vers av PPQ
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-01 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fängslande o briljant.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ