Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag äger inte bifogat material, bilden är bara för att få med en känsla.


December kysser mina sår.

December kysser mina sår igen
Kyla, gråa moln
Jag påminns åter igen av
Kalla människor

December du är så varm
tänk på dina grannar
tänk på dina vänner
tänk på den som står dig nära

Tänk på dem med pengar
skriv ett kort
om hur mycket du tycker om dem
fast de aldrig finns där för dig


December du äro kall
du får oss att sjunga
titta på lussetåg och
fira

Vad är de vi firar?
vad är denna tradition?

När vi inte ens hälsar när vi syns
och inte kan vi sitta bredvid varandra
på bussen

I mötet av främlingar utbyts kalla blickar.




Övriga genrer av dooni
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-01 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dooni
dooni